Teamdag BeweegBuro

Sportief, waardevol en gezellig!

De teamdag vond dit keer plaats op zaterdag 14 december in Etten-Leur, waar we gebruik mochten maken van de accommodatie van een van onze relaties, basisschool de Hofstee.

Zoals elke teamdag, begint de middag met gezellig bijkletsen en terugblikken op het jaar 2019. Een bewogen jaar waarin het BeweegBuro wederom gegroeid is, mede door de inzet van de collega’s. Op naar een nóg beter 2020!

Daarna was er een workshop van Daniëlle van den Hooven van Groepsanalyse. Dat was een zeer inspirerende sessie waarbij we wat inzicht hebben gekregen over de groepsdynamiek van een klas leerlingen in de gymzaal. Tot onze grote vreugde mochten we daar ook lekker zelf bij bewegen, en dat is toch wat we allemaal het liefste doen!

Na een korte onderbreking hebben onze eigen collega’s Femke van der Velden en Aldert Jan Bijl ons kort meegenomen in de wereld van Rots en Water, een psychofysieke training die zicht richt op de ontwikkeling van sociale competenties en weerbaarheid, en het voorkomen en aanpakken van pesten.

Hoewel er bij beide workshops al bewogen kon worden, konden we het natuurlijk niet laten om ook nog even onze eigen nieuwe materialen te gaan testen. De zaal werd omgebouwd tot oorlogsterrein waarop we verschillende spellen lasergamen hebben gespeeld.

Op de december teamdag was er uiteraard ruimte voor ontspanning in de vorm van een (sport)massage. Verdere ontspanning (of juist inspanning?!) werd verzorgd door de 5e editie van de Jongens tegen de Meisjes en de Foute Kersttrui verkiezing. Dit allemaal onder genot van een lekker hapje en een drankje!

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Bekijk dan eens onze vacatures!