Buurtsport coach Loon op Zand

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren én ouderen, en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroepen te activeren?

Onze vacature voor Buurtsportcoach voor jongeren en senioren is actief per 1 juli.

Buurtsportcoach Loon op Zand
Buurtsport Loon op Zand
Vacature Buurtsportcoach Loon op Zand
Functie voor 20-28 uur per week

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren én ouderen, en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroepen te activeren?

Onze vacature voor Buurtsportcoach voor jongeren en senioren is actief per 1 juli.

De functie

Mensen van verschillende leeftijdscategorieën activeren doormiddel van sport en beweging, dat motiveert jou. Vooral voor ouderen is het dagelijks bewegen enorm belangrijk en tevens een onderdeel van een gezonde leefstijl. Ook voor de jongeren willen wij het sporten, bewegen en ‘naar buiten gaan’ stimuleren.

Samen met een enthousiast team van collega’s en diverse partners in de gemeente ben je dagelijks bezig deze 2 doelgroepen steeds dichter bij een actieve en gezonde leefstijl te brengen. Jouw enthousiasme en creativiteit leiden tot mooie projecten binnen de gemeente. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar natuurlijk zijn er ook activiteiten die je samen met anderen organiseert en uitvoert. Je brengt beide doelgroepen in kaart en nodigt ze uit deel te nemen aan beweegactiviteiten en/of zet deze beweegactiviteiten zelf in gang.

Zo ben je voor de jongere doelgroep bezig met mooie projecten zoals ”Bewegend verbinden in de buurt” voor de kinderen uit de gemeente Loon op Zand. Maar ook andere projecten komen aan bod. Mede door deze en andere activiteiten verhoog je de participatie van jongeren en de leefbaarheid van de desbetreffende gemeente.

Daarnaast ben je voor ouderen het dagelijks voorbeeld van een sportieve en actieve leefstijl. Jij bent degene die hen begeleidt tijdens functionele sport, kracht, uithoudingsvermogen, balans en spel.

Wie ben jij?

Als Buurtsportcoach voor jongeren en senioren ben je 20 tot 28 uur per week beschikbaar in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. De werkverhouding tussen de seniorensport en buurtsportcoach jongeren zal ongeveer 50/50 zijn. Je bent energiek, creatief en minimaal in het bezit van een diploma ‘’sport en bewegen’’ MBO niveau 4 of hoger (bijvoorbeeld HBO sportkunde, sport- en bewegingseducatie of ALO). Daarnaast ben je gemotiveerd je handen uit de mouwen te steken en ook af en toe aan te schuiven bij een teamvergadering. Affiniteit met buurtsportwerk is een pré.

Het buurtsportwerk voor de jongeren in zal plaatsvinden op de woensdag en vrijdag in Loon op Zand. De seniorensport in Loon op Zand en Waalwijk zal de rest van de week plaatsvinden in de ochtenden. Je werkveld zal zijn in sportzalen, buitenlocaties en vergaderlocaties.

De arbeidsrelatie zal in eerste instantie gebaseerd worden op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Tevens streven wij er als bedrijf naar onze collega’s steeds verder op te leiden door middel van cursussen en workshops.

Wat bieden wij?

De salarisinschaling van deze functie is minimaal €1.782,00 per maand

  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Diverse trainingen en opleidingen, waardoor jij nog beter in je vak wordt;
  • Werken met de door ons ontwikkelde BeweegMethode;
  • Gezellige teamdagen en regelmatig een sportieve vrijdagmiddagborrel!

Wat is het BeweegBuro?

Al 25 jaar draait bij ons alles om bewegen! Al vanaf 1996 zetten wij ons in voor de bewegingsontwikkeling en het beweegplezier van jong en oud. Wij zijn er trots op dat we dat nu al op méér dan 100 locaties kunnen doen. Wij zijn dé partner van gemeente, scholen, kinderopvangorganisaties en woon-/zorginstellingen als het gaat om sport en bewegen!

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in een team van 60 beweegprofessionals. Met elkaar brengen wij onze passie voor bewegen en een gezonde leefstijl over op anderen. Het team komt meerdere keren per jaar bij elkaar, zowel voor trainingen, beweegsessies, maar natuurlijk ook voor onze sportieve borrels! Ook weet iedereen elkaar daarbuiten te vinden voor vragen en hulp. Wij willen als het BeweegBuro de beste kwaliteit leveren. Hierdoor wordt je tijdens je lessen regelmatig bezocht door een coach om samen te kijken waar jij je verder wilt ontwikkelen. Én je werkt met de door ons ontwikkelde BeweegMethode! Een door ons ontwikkelde methode voor gymlessen in het basisonderwijs.

Ik heb er zin in!

Pak jij de handschoen op en wil je solliciteren? Mooi! Gebruik het formulier hieronder.

Heb je vragen? Mail of bel ons dan!

Sollicitatieformulier Regio Loon op Zand

  • Schrijf hieronder waarom je op deze vacature solliciteert.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.